Promoties

haartransplantatie promotie

Haartransplantatie korting

Promotie, tijdelijk bij het boeken van een FUE haartransplantatie via Excellent Medical Travel, betalen wij u 50% van uw vliegticket retour! Bijvoorbeeld, u boekt een vliegticket voor 250 euro naar Istanbul. Na ontvangst van een kopie van uw e-ticket trekken wij 125 euro af van uw haartransplantatie behandelings prijs.

Gratis Platelet-Rich Plasma promotie

Daarnaast ontvangt u een gratis PRP (Platelet-Rich Plasma) behandeling welke het helingsproces ten goede komt. Tevens zorgt het voor dikker en krachtiger haar. Het grote voordeel aan een PRP behandeling is dat er geen materiaal wordt toegevoegd. Het is een geheel natuurlijke behandeling. Uw eigen bloed wordt gebruikt om uw haar meer volume te geven er weer jong en stralend uit te laten zien.

Na bloedafname via de arm, wordt het bloed in een speciale centrifuge gescheiden. De groeifactoren in PRP stimuleren waar nodig. Het gebruik van eigen bloedplasma is geheel veilig en risico vrij aangezien er met lichaamseigen materiaal gewerkt wordt. Profiteer van deze promotie!

promoties-excellent-medical-travel

Deze promotie is geldig vanaf 1 December 2017 t/m 1 Maart 2018. Vul dus nu het contactformulier in en voeg de gevraagde foto’s bij om deze actie niet te missen! Wij garanderen dat u binnen 24 uur een reactie van ons ontvangt met een prijsopgave incl. beschikbare datums. Dit is het moment om uw behandeling voordelig en vertrouwd te laten uitvoeren bij de beste haarspecialisten in Istanbul. aarzel dus niet en maak gebruik van deze geweldige aanbieding.

U kunt erop vertrouwen dat al uw informatie vertrouwelijk behandeld wordt en naast de haarspecialist met niemand gedeeld word.