Over Ons

kiyoh-klantenbeoordeling

Onze Filosofie

Excellent Medical Travel’s bedrijfsfilosofie is gebaseerd is op het feit dat de gezondheid en het welzijn van onze patiënten van het allergrootste belang zijn. Dit kan nooit worden aangetast. Onze organisatie maakt een gezamenlijke inspanning om absoluut de beste provider voor onze gewaardeerde klanten te zijn.

klantenbeoordeling-uitstekend

Onze Professionaliteit 

Excellent Medical Travel is een zeer professioneel bedrijf. Ons team gelooft in het leveren van de beste behandeling tegen de beste prijs. Met deze philosofie in het achterhoofd worden al onze activiteiten uitgevoerd en dit maakt voor ons en dus voor u het eindresultaat perfect. We streven ernaar om pure vreugde bij onze klanten te bewerkstelligen door hen een ervaring voor het leven te bezorgen.

Gekwalificeerd en ervaren team

Excellent Medical Travel team heeft reeds vele jaren ervaring in Medisch toerisme en dit geeft ons een voorsprong omdat wij de gedachtengang van onze patiënten kennen. Het feit dat wij ons kunnen inleven in de situatie van onze klanten en kunnen anticiperen op situaties ter plekke wint het vertrouwen van onze klanten. Wij als Excellent Medical Travel team zorgen voor een uitgelezen selectie van artsen, ziekenhuizen, specialisten en andere dienstverleners welke op een professionele manier te werk gaan en zorgen voor een efficiënte afhandeling van al onze patiënten.

We hechten ook grote waarde aan het onderhouden van goede en langdurige relaties met onze artsen en andere dienstverleners. Dit zorgt mede voor een goede coördinatie van het werk en waarborgt een constante hoge kwaliteit.

World-class behandeling

Excellent Medical Travel is vastbesloten om de beste behandeling aan te bieden aan haar klanten en zal hier geen compromies voor maken.

Geweldige Prijs /Kwaliteitsverhouding: Hoogste kwaliteit behandeling tegen betaalbare prijs.

Excellent Medical Travel is gewijd aan het meegeven en ondersteunen van onderscheiden diensten aan onze wereldwijde klanten. Ondersteund door bewezen patiënt betrokkenheid richten wij ons op het aanbieden van de beste en meest kosteneffectieve behandeling. Wij doen er alles aan om onze diensten te vertalen in echt voordeel voor onze internationale klanten.

Er zijn geen verborgen kosten en geen last minute verrassingen. Wij geloven in volledige transparantie en geen onduidelijkheden in welke transacties dan ook.

over-ons-excellent-medical-travel

Warme en gastvrije omgeving

Bij Excellent Medical Travel begrijpen we heel goed de mentale toestand van een persoon die naar het buitenland reist voor een medische behandeling. Daarom doet het team er alles aan om u een thuis te geven weg van huis. Wij trachten om een warme en gastvrije omgeving te creëren.

Elke inspanning wordt gedaan om uw reis zo zorgeloos en ontspannen mogelijk te maken!!