Norwood Stadia

Hoe is uw situatie?

Zoals u waarschijnlijk al weet word bij een FUE haartransplantatie (Follicular Unit Extraction) groepjes haarwortels één voor één van het donorgebied naar het doelgebied getransplanteerd. Een FUE-methode behandeling neemt ongeveer 6 a 8 uur in beslag. In één sessie kunnen maximaal rond de 4000 grafts (1 graft is gemiddeld 2,5 haar) worden getransplanteerd. Mocht U meer grafts nodig hebben, dan zal dit in meerdere sessies (dagen) plaatsvinden. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende fases van haaruitval, ook wel “Norwood fases” genoemd. Type 1 Norwood is een volle haardos zonder enige vorm van haaruitval en behoeft geen behandeling.

norwood-stage2
Norwood Type 2 
Mannen met type 2 hebben last van kleine inhammen. Een kleine haartransplantatie kan deze inhammen gemakkelijk opvullen. Mannen die een type 2 haartype hebben word een haartransplantatie aangeraden van tussen de 800 en 1200 grafts De kosten zullen in zo’n geval laag zijn.
norwood-stage3
Norwood Type 3 
Mannen met type 3 haaruitval hebben last van diepere inhammen. Hier wordt een haartransplantatie aangeraden tussen de 1000 en 1400 grafts
norwood-stage4
Norwood Type 4 
Type 4 is ongeveer hetzelfde als type 3 met dit verschil dat de voorkant ook kaal aan het worden is. Wij adviseren tussen de 1500 en 2000 grafts.
norwood-stage5
Norwood Type 5 
Mannen met type 5 hebben een grotere vorm van kaalheid. De inhammen zijn aanzienlijk en er is tevens sprake van een vergrote kruin die bloot is komen te liggen. Wij adviseren tussen de 2000 en 2500 grafts.
norwood-stage6
Norwood Type 6 
Mannen met type 6 hebben een gehele verdunde haardos op het bovenhoofd. Wij adviseren tussen de 2500 en 3000 grafts.
norwood-stage7
Norwood Type 7 
Mannen met type 7 zijn over het gehele oppervlakte al kaal aan het worden. Vaak is dit type kaalheid in 1 behandeling op te vullen. Het aantal grafts wat nodig is ligt rond de 3000 en 4000.
norwood-vrouwen-haartransplant
Vrouwen
Bij vrouwen is het bepalen van het aantal transplantaten veel lastiger in te schatten. Vrouwen hebben over het algemeen meer grafts nodig op een specifieke plaats. Vaak gaat het hier om het centrum van het hoofd.

U wilt meer informatie?

Door middel van een gratis consultatie m.b.v. foto’s kunnen wij een persoonlijke prijsopgave voor u doen. Vul hiervoor het contactformulier in en voeg gevraagde foto’s toe.