Micro Haar Pigmentatie

Micro hair pigmentation

Micro hair pigmentatie (of medische haarlijn tatoeage) is de ultieme non-chirurgische mannelijke en vrouwelijke hoofdhuid verzorging. Een ongelooflijke levensveranderende behandeling waarbij natuurlijke pigmenten worden toegepast op het epidermale niveau van de hoofdhuid om de natuurlijke uitstraling van echt haarfollikels te repliceren. Afhankelijk van uw haaruitval mate en de gewenste uitstraling worden deze aangebracht.

De Micro Hair Technique methode wordt beschouwd als de beste behandeling van zijn soort in de wereld van vandaag, met gebruik van uitsluitend natuurlijke pigmenten en toepassingsmethoden. Onze artsen zijn volledig gekwalificeerd voor permanente cosmetica en micropigmentatie behandelingen.

micro-hair-pigmentation-turkije

Zij zijn zich bewust van het feit dat uw follikels niet altijd van nature in dezelfde richting groeien, ons team zal de natuurlijke “draaikolken” en de eigenaardigheden van uw haar patroon repliceren. Zij begrijpen ook dat uw haarzakjes niet allemaal dezelfde kleur hebben, ons team gebruikt vaak 3-4 tinten van pigment om de meest realistische afwerking te krijgen – met als resultaat een jongere en meer zelfvertrouwen haarlijn.

Voor wie geschikt?

Micropigmentatie is geschikt voor alle typen en stadia van haaruitval, op alle leeftijden, kleuren en huidtypes. Hoofdhuid Micropigmentatie is geschikt voor alle soorten en kleuren huid, wit, Afro-Caribische, Latino, Aziatische en mixed-race. Onze innovatieve technologie biedt uw follikel kleur aan een naadloze, onzichtbare gemengd match met elke bestaande haar te bieden.

De follikel / streng opbouw van micropigmentatie vindt gewoonlijk plaats in 1 sessie, waarbij wij in ca. 5-6 uur zorgen voor een zeer geleidelijke en subtiele verjonging / invulling van de haarlijn, zelden geïdentificeerd door zelfs goede vrienden of familie.

De Pigment afstand wordt bepaald door het repliceren van de resterende natuurlijke haarzakjes. Onze artsen hebben ongeëvenaarde ervaring en reputatie en zullen niet rusten totdat ze perfectie bereiken.

Niet iedereen heeft hetzelfde aantal nodig, daarom hebben wij het hoofd in verdeeld in “zones”. Op die manier betaald u nooit meer voor de behandeling dan strikt noodzakelijk is. Een service die maar weinig klinieken geven. Hierboven ziet u een overzicht van de zones zoals gebruikt door Excellent Medical Travel. De prijs per zone is 400 euro en voor een kompleet hoofd kijkt u in onze prijslijst.

Graag geven wij u persoonlijk advies, dus indien u meer informatie wenst, of als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd contacteren via telefoon of door het contactformulier in te vullen.

micro-haar-pigmentatie-haardichtheid