Medische Specialisten

De Haarspecialisten van Excellent Medical Travel.

klantenbeoordeling-uitstekend

Plastisch chirurg

Mert Demirel MD, een van Turkije’s beste haarspecialisten, werd geboren in Ankara in 1978 en voltooide zijn basis en voortgezet onderwijs respectievelijk op de TED Ankara Private Primary School en de Ankara Atatürk Anatolian High School. Hij studeerde geneeskunde aan de Medische Faculteit van de Universiteit van Ankara waar hij ook zijn residentie deed. Tijdens zijn opleiding bezocht hij de universiteit van Zürich en volgde de opleiding Microchirurgie. Dokter Demirel is gespecialiseerd op het gebied van esthetische chirurgie en haartransplantatie. Hij is geïnteresseerd in alle vormen van haartransplantatie en hij heeft verschillende certificaten behaald in het gebied van FUE haartransplantatie. Dokter Demirel is getrouwd met heeft een kind en heeft een eigen praktijk waar hij zijn patiënten ontvangt voor consultatie en controles.

haar-specialist-oya-sisman

Haar specialist

Oya Sisman, is dermatoloog en haarspecialist. Oya heeft een afgeronde opleiding aan de Universiteit van Istanbul genoten. Verder heeft Oya een opleiding in Coventry, Engeland, genoten om zich verder te specialiseren in dermatologie en haartransplantatie. Ze werkte in het verleden voor en met diverse gerenommeerde plastische chirurgen van wie zij verschillende haartransplantatie technieken leerde. Ze heeft meer dan 3.000 FUE haartransplantaties uitgevoerd. Zij staat zowel nationaal als internationaal bekend als een uitstekend specialist en dermatoloog. Ze heeft haartransplantaties uitgevoerd op verschillende koninklijke familieleden met uitstekende resultaten. Oya is iemand die mensen op hun gemak kan stellen, ook al is de plastische ingreep nog zo groot. Communicatie, naast haar skills als dermatoloog, staan hoog aangeschreven. Haar specialiteit is haartransplantatie in allerlei vormen en dermatologie.

haar-specialist-handan-yavuz-koksal

Haar Specialist

Dr. Handan Yavuz Köksal is in 1972 geboren in Samsun-Bafra. Zij voltooide haar middelbare schoolopleiding in de middelbare school van Samsun Anatolian in 1990. Tussen 1990 en 1996 ontving ze haar medische opleiding aan de universiteit van Istanbul, Istanbul Faculteit der Geneeskunde (Çapa Tıp). Zij begon haar medische carrière als intensieve zorg arts bij het International Hospital. Tussen 1998 en 2000 voltooide zij haar specialisatie in de afdeling Anatomie van de Istanbul Medical School.