Medisch Toerisme

Turks Medisch Toerisme

Turkije heeft de algelopen decennium een grondige herstructurering doorgevoerd in de gezondheidszorg . Het opschalen van de gezondheidszorg en het continue doorvoeren van kwaliteits verbeteringen zijn de belangrijkste items voor deze snelle overgang. Als gevolg van de door de staat geleide gezondheidszorg hervormingen en een toestroom van particuliere investeringen naar Turkije is het gezondheidszorg landschap sterk verbeterd. Turkije is nu een “hub” voor internationale patiënten. Met 46 Joint Commission International erkende ziekenhuizen in de particuliere medische infrastructuur is Turkije nu een schitterende wereldwijd erkende bestemming voor medisch toerisme.

medisch-toerisme-turkije

Andere voordelen

Een ander geografische voordeel van Turkije is zijn unieke culturele rijkdom wat een belangrijke factor is bij het veiligstellen van een plaats in deze industrie. De investeerders in de gezondheidszorg hebben de normen en kwaliteit van de Turkse gezondheidszorg verschoven door gebruik te maken van state-of- the-art behandelcentra en de nieuwste medische technologieën.

Met een groeiende en steeds welvarende bevolking van 75 miljoen inwoners, biedt de Turkse gezondheidszorg industrie aanzienlijke mogelijkheden voor buitenlandse investeerders. Vandaag de dag hebben Turkse ondernemers en artsen niet alleen een unieke kans zich te richten tot de lokale patiënten, maar ook voor wereldwijde gezondheidszorg zoekers . Met succesvolle dienstverlenings resultaten, concurrerende prijsniveaus en unieke geografische ligging is Turkije op weg om een geprefereerde gezondheid partner te worden voor verzekeringsmaatschappijen, hulp bedrijven, Privaat en overheid ziekenfondsen vanuit de gehele EMEA (Europa, Midden Oosten en Afrika).

Istanbul.view