Lichaamshaar Transplantatie

Body Hair Transplantatie

Bent u niet tevreden met het haarvolume op uw hoofd, maar u heeft niet genoeg donorhaar beschikbaar? De oplossing ligt in een pijnloze behandeling van lichaamshaar transplantatie volgens de FUE methode. Deze methode is sneller dan andere methoden en pijnloos. Er worden haarzakjes van de baard of van uw borst gehaald, de zogenaamde grafts, en die worden dan naar de probleemzone getransplanteerd. De haren die normaal gesproken gebruikt worden voor transplantaties zijn gelokaliseerd op het achterhoofd. Echter niet alle patiënten hebben genoeg haar op hun hoofd om het gewenste resultaat te bereiken.

body-hair-transplant

In dergelijke gevallen is het mogelijk om lichaamshaar te transplanteren van andere delen van het lichaam, die gebruikt kunnen worden om het volume (haardichtheid) van het haar te bevorderen. De haren zijn vergelijkbaar qua haar structuur en kwaliteit . Haren kunnen worden genomen van de borst , de rug of zelfs baardharen kunnen onder bepaalde omstandigheden gebruikt worden.

Bij sommige patiënten kan lichaamshaar de bron van enkele duizenden grafts zijn. Dit grote donorgebied kan gebruikt worden om een hoger haarvolume te krijgen op andere lichaamsdelen, zoals bijvoorbeeld de borst. Met andere woorden, als u het haarvolume van uw lichaamshaar wilt vergroten, dan hoeft de gespecialiseerde chirurg niet altijd hoofdhaar als donorgebied te hebben.

Alternatieven voor haartransplantatie behandelingen

Mensen met onvoldoende haar in een donorgebied als het hoofd zijn niet meteen geschikt voor een lichaamshaar transplantatie. Als er ook te weinig haren elders op het lichaam groeien om als donorgebied te functioneren, is de FUE methode niet mogelijk. Wel zijn er andere mogelijkheden om een hoger haarvolume te verkrijgen. Zie daarvoor in onze website de volgende onderwerpen: Platelet Rich Plasma, Biologisch Compatible Kunsthaar en Micro Hair Pigmentation, die allemaal professioneel uitgevoerd worden door ons medisch team van specialisten.

Graag geven wij u persoonlijk advies, dus indien u meer informatie wenst, of als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd contacteren via telefoon of door het contactformulier in te vullen.

lichaamshaar-haartransplantatie