Categorieën
Haartransplantatie Uncategorized

LEGALE EN ILLEGALE HAARTRANSPLANTATIE KLINIEKEN IN ISTANBUL

Verschillen tussen legale en illegale haartransplantatie klinieken in Istanbul

Legale of illegale haartransplantatie klinieken in Istanbul – Turkije is vandaag de beste bestemming voor haartransplantatietoerisme. 100.000 mensen bezoeken Turkije jaarlijks om een ​​haartransplantatie te ondergaan, een echte industrie die bijna $ 250 miljoen per jaar waard is. Het is een deel van ’s werelds wereldwijde industrie die ongeveer $ 1 miljard waard is. In Istanbul concurreren momenteel ongeveer 160 klinieken of privépraktijken om klanten die de kalende delen van het hoofd willen bedekken. Ook voor patienten die een langgewenst mannelijk beeld met een weelderige baard willen opbouwen.

Excellent Medical Travel heeft een van de beste klinieken en is de meest betrouwbare kliniek voor haartransplantatie in Turkije.

De kwaliteit is hoog en de prijs is relatief laag vergeleken met veel andere landen, ongeveer € 2.000 is een relatief lage prijs. Om precies te zijn, deze prijs is een fractie voor wat klanten moeten betalen in de Benelux of het Verenigd Koninkrijk, waar de prijs van dergelijke procedures oploopt tot € 18.000. Haartransplantatieprijzen in Turkije zijn zelfs goedkoper dan in Griekenland, dat is hun belangrijkste concurrent in deze sector.

Illegale klinieken kunnen een goede reputatie van een legale kliniek vernietigen

Hoge groei van populariteit brengt bepaalde problemen met zich mee voor de industrie. Bewust van hoge winst, veel illegale klinieken, de meeste van hen hebben geen vergunning voor haartransplantaties willen nieuwe bezoekers en patiënten aantrekken. Dat heeft een rivaliteit ten opzichte van legale haartransplantatieklinieken in Istanbul veroorzaakt. Steeds meer klinieken profiteren van internationale patiënten en de meesten van hen komen uit Arabische landen. De meerderheid van hen weet niet dat de procedures worden uitgevoerd door illegale en vaak gevaarlijke chirurgen.

Hoe werkt een illegale haartransplantatie kliniek?

De meeste van hun patiënten komen, gelokt door de lage prijs.

Gerenomeerde Turkse chirurgen bouwen al jaren een goede reputatie op en nu worden ze geconfronteerd met snelgroeiende illegale klinieken die het algemene beeld van Turkije, de haartransplantatie-industrie en ook het toerisme schaden.

illegale haartransplantatie kliniek

Niet-gecertificeerde klinieken zijn een gevaar!

Gecertificeerde en professionele klinieken als waar Excellent Medical Travel mee samenwerkt voert een veilige en kwaliteitsvolle haartransplantatie uit. Wij waarschuwen voor ongelicenseerde rivalen die levens van patiënten in gevaar brengen. Illegale klinieken stelen ook patiënten van hen.

Het belangrijkste verschil tussen legale en illegale haartransplantatie klinieken in Istanbul is dat alleen een gekwalificeerde chirurg, arts, dermatoloog of ervaren tricholoog de behandeling kan en mag uitvoeren. De kliniek moet duidelijke gegevens hebben over de haartransplantatieprocedure. Ook een eerste hulp afdeling en minstens een operatiekamer in de faciliteit hebben. De kliniek moet ook alle papieren hebben van een goede registratie bij het nationale zorgsysteem. Ook moet alles volgens de huidige Turkse wetgeving uitgevoerd worden.

Het grootste verschil tussen legale en illegale haartransplantatie klinieken in Istanbul is dat doktoren zonder vergunning in de kliniek werken.  Ze hebben de gewoonte hebben om het werk over te laten aan verpleegkundigen en mensen zonder medische opleiding. Er is niet alleen de mogelijkheid van teleurstellende resultaten en infecties na de behandeling. Zelfs het hele leven van de patiënt staat op het spel, omdat deze procedures niet eenvoudig zij. Ongecerticifeerde klinieken beweren van alles om de patient te winnen. Als patiënten aan een hartaandoening lijden, kunnen ze ernstige verwondingen oplopen en mogelijke zelfs overlijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *