IS HAAR TRANSPLANTATIE EEN SUCCES?

//IS HAAR TRANSPLANTATIE EEN SUCCES?

IS HAAR TRANSPLANTATIE EEN SUCCES?

Is haartransplantatie een succesvol proces?

Is haartransplantatie een succes? – Bij gerenommeerde haartransplantatie klinieken zoals Excellent Medical Travel, komen patiënten vaak met de vraag of haartransplantatie hoog slagingspercentage heeft. Dit is een cruciale vraag, want het proces omvat nogal wat financiële en emotionele investeringen. Studies hebben aangetoond dat 98% van de gevallen van transplantatie van haar succesvol zijn. Dat wil zeggen dat het haar normaal groeit na de behandeling. Ontdek ook wanneer dit voor u een succesvol proces is.

Kwaliteit van donorhaar

Het succes van dit type chirurgie wordt vaak beoordeeld aan de hand van hoe het haar na de behandeling groeid. Dit is pas te beoordelen na ongeveer 1 jaar. Het is het beste te beoordelen of de verwachtingen van de patiënt goed zijn geëvenaard. Het beste kan dit vast gesteld worden tijdens het consultatieproces. Patiënten vragen de haar specialist vaak of het proces indien uitgevoerd volgens hun wens succes zal opleveren.

Het antwoord hierop is eigenlijk afhankelijk van de doelen van de patiënt en de algehele kwaliteit van het haar. Het niveau van het beschikbare donorhaar bepaalt grotendeels het succes van een haartransplantatie-operatie. Er zal minder haar zijn om te transplanteren als blijkt dat meer delen van de hoofdhuid last hebben van haaruitval.

Ervaring van de chirurgen

Het ervaringsniveau en de vaardigheden van de chirurg die de haartransplantatie uitvoert, is van het grootste belang. Patiënten moeten alleen chirurgen benaderen die ervaren en gecertificeerd zijn om dit soort operaties uit te voeren. Het succes van de haartransplantatie in Turkije wordt beoordeeld aan de hand van hoe succesvol de getransplanteerde haren groeien. Dus, is haartransplantatieeen succes? De meeste patiënten die een succesvolle operatie ondergaan, merken op dat mensen hun nieuwe haar niet kunnen onderscheiden van oude, wat zeer wenselijk is.

Kwaliteit van de operatie

Bij een niet-roker is er ergens tussen 95-98% grafts een succesvolle groei in het geval dat een operatie van internationale standaarden wordt gebruikt voor transplantatie. Het totale aantal haarzakjes dat voor het proces kan worden gebruikt, evenals hoe levensvatbaar de follikels zijn, bepalen het succes van het proces. Wanneer er hoogopgeleide technici zijn die de extractie van haarzakjes verzorgen en deze ontleden, is er een hogere opbrengst van transplantaten om voor de transplantatie te zorgen.

Gewoonlijk worden ’s morgens de grafts uitgenomen terwijl in de loop van de middag de word de grafts worden terug geplaatst. Gedurende deze tijd worden de grafts goed gehouden in een speciale vloeistof verrijkt met PRP gemaakt van uw eigen bloed.

IS HAAR TRANSPLANTATIE EEN SUCCES?
5 (100%) 1 review
By |2018-02-11T17:05:02+00:00november 20th, 2017|Haartransplantatie|0 Comments

Leave A Comment

Resultaat na 1 jaar

fue-voor-na-foto

Bel mij voor meer info

Uw Leeftijd

WhatsApp chat WhatsApp us