Haartransplantaties in Turkije

Haartransplantaties Turkije, een goed of een slecht idee? “Vaak is het lastig te achterhalen wat de kwaliteit zal zijn” dat is een vaak gehoord argument van vooral Nederlandse klinieken die met lede ogen moeten aanzien dat een groot aantal van hun potentiële klanten de wijk neemt naar het buitenland omdat de prijzen in eigen land de pan uit rijzen. Ook het argument “Als je vragen hebt of als er een complicatie is dan moet je of weer helemaal terug naar Turkije om de haartransplantatie te laten controleren” wordt veel gehoord. Allemaal argumenten om de begeerde klant aan zich te binden. Haartransplantatie Turkije, doen of niet doen? Ons advies is dat het financiële voordeel het zeker waard is.

Zelfs als je nog enkele keren terug zou moeten vliegen dan is het nog steeds veel goedkoper dan een kliniek in Nederland! Voor de kwaliteit, hygiëne of kennis van haartransplantatie hoeft u het niet te laten, deze zijn gereguleerd en staan onder strenge controle van de Turkse staat. Kijk hoe uw haar uitval geclasificeerd word en/of lees meer over verschillende onderwerpen op ons blog

Waarom een haartransplantatie in Istanbul?

Haartransplantaties in Turkije is een trend die niet meer lijkt te stoppen. Letterlijk duizenden Nederlanders en Belgen reizen jaarlijks af naar Turkije. Met name Istanbul staat bekend om zijn kwalitatief excellente haartransplantaties. Haartransplantaties in Turkije zijn niet alleen zeer goed en van excellente kwaliteit. Ook is het vele malen goedkoper dan in Nederland of België! De prijsverschillen kunnen letterlijk oplopen tot duizenden euros. Kost een behandeling in Nederland 6000 euro wees dan niet verbaasd als dezelfde haartransplantaties in Turkije slechts 2500 euro gaat kosten. Een haartransplantatie in Turkije klinkt voor veel mensen vaak beangstigend. Ver weg, vreemde taal, vreemde gewoontes, andere valuta, etc.

Een haartransplantatie in Turkije hoeft niet beangstigend te zijn als de begeleiding door Excellent Medical Travel word verzorgd. Wij spreken de taal en helpen u tijdens het gehele traject in Istanbul. Door jarenlange ervaring kunnen wij zeggen dat een haartransplantatie in Turkije van hoogwaardige kwaliteit is. Het levert zonder meer resultaat op.

doctor-working-on-patient