Categorieën
Haartransplantatie

HAARTRANSPLANTATIE VROUWEN TURKIJE

Haarsparende haartransplantatie vrouwen

Een vrouwvriendelijke haartransplantatie voor vrouwen. Een haartransplantatie bij vrouwen is een techniek die niet iedere haar specialist zomaar kan uitvoeren. Ervaring en een grote mate van deskundigheid zijn essentieel om tot een goed resultaat te komen. Wij beschikken over een specialist met geweldige ervaring als het aankomt op haartransplantatie bij vrouwen. De resultaten die behaald worden bij vrouwen zorgen ervoor dat bijna 60% van onze vrouwelijke patienten naar ons toe komen op voorspraak van ex-patienten.

Naast mannen hebben vrouwen ook last van haaruitval, bij vrouwen is dit een probleem dat steeds vaker voorkomt. Dunbehaarde of kale plekken zijn de meest voorkomende symptomen bij vrouwen. Niet altijd is een haartransplantatie de oplossing voor vrouwen. Belangrijk is om vast te stellen wat de oorzaak is van deze symptomen.

Op het internet zie je steeds vaker klinieken die “claimen” een haarsparende haartransplantatie ontwikkeld te hebben. Onzin natuurlijk, deze techniek bestaat al jaren en werd voor het eerst toegepast in Japan. Het haar wordt op het achterhoofd gemillimeterd, het zogenaamde “donorgebied” en het ontvangst gebied blijft de normale lengte zodat het haar niet volledig kort hoeft te worden geschoren. Dit maakte de haartransplantatie minder ingrijpend voor vrouwen. Om de haartransplantatie op deze manier te kunnen realiseren, hebben wij ervaren specialisten in huis die worden ingezet tijdens de haartransplantatie vrouwen. U moet rekening houden met het feit dat meerdere behandelingen nodig kunnen zijn om een geode haardichtheid te bereiken!

haartransplantatie vrouwen turkije

Haartransplantatie kosten vrouwen

De kosten van een haartransplantatie vrouwen is bij Excellent Medical Travel niet variabel. Wanneer je als vrouw een haartransplantatie wilt ondergaan, heeft dit bij ons 1 vaste (pakket) prijs. De uiteindelijke kosten zullen daarom uitkomen op 2.750 euro. Hierbij dient u wel rekening te houden met het feit dat meerdere behandelingen noodzakelijk kunnen zijn.

Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen? U kunt ons contacteren via het contact formulier of via de telefoon. Wij zijn gespecialiseerd in haartransplantatie in Turkije.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *