Haartransplantatie kosten

Haartransplantatie kosten in Nederland zijn over het algemeen gedaald in de laatste 5 jaar. Toch is een behandeling in Nederland nog steeds erg duur. In landen zoals Turkije liggen de haartransplantatie kosten een heel stuk lager. Dit komt mede door het feit dat hier specialisten werken die alleen maar haartransplantaties uitvoeren en snel, nauwkeurig en betrouwbaar werk afleveren. Hierdoor kunnen de toch al lagere kosten nog meer gedrukt worden. Mede door het grote aantal buitenlanders die zich in Istanbul melden voor een haartransplantatie is het aantal specialisten gestegen. Ook het aantal aanbieders van haartransplantatie behandelingen is toegenomen. 

De haartransplantatie kosten die Excellent Medical Travel berekent voor haar behandelingen zijn uitermate scherp. Ze staan in geen verhouding tot de excellente resultaten van haar behandelingen. Patienten komen niet alleen uit Europa om een behandeling te ondergaan, maar ook uit landen uit het Midden-Oosten en Afrika. Istanbul is een Hub op het gebied van Medisch toerisme mede door zijn lage haartransplantatie kosten

Haarimplantaten kosten

Voor een doorsnee haartransplantatie zullen de kosten in de Benelux landen en Duitsland voor een doorsnee persoon hoog zijn. Niet iedereen heeft het budget om even zijn haar te laten ordenen voor een slordige 6000 euro. Dit zijn bedragen die voor een gemiddelde haartransplantatie behandeling op tafel gelegd moeten worden. Zo niet in Turkije! Haarimplantaten kosten zijn hier zeer betaalbaar en meer dan 50% goedkoper dan in Nederland. Het is zelfs zo laag dat mensen vraagtekens gaan zetten bij de kwaliteit van de aangeboden behandeling. Wie opziet tegen de ongelofelijke haarimplantaten kosten in eigen land moet Turkije echt als een mogelijk alternatief overwegen.

In Turkije zijn de prijzen vooral laag door de lage kosten in het algemeen en door het grote aantal behandelingen dat uitgevoerd word. Het aantal ziekenhuizen en klinieken dat de behandeling aanbied is ook hoog (concurrentie) waardoor de prijzen scherp zijn en men elkaar scherp in de gaten houd. Dit is alleen maar gunstig voor de klant!

Graag geven wij u persoonlijk advies, dus indien u meer informatie wenst, of als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd contacteren via telefoon of door het contactformulier in te vullen.

haartransplantatie kosten
Haartransplantatie kosten
5 (99.4%) 67 review[s]