Haartransplantatie kosten Turkije

Haartransplantatie kosten in Turkije zijn slechts een fractie van de prijs in vergelijking met Nederland en België. In Turkije worden veel meer haartransplantaties uitgevoerd in vergelijking met de Benelux landen. Mede hierdoor is niet alleen de prijs lager, maar ook de kwaliteit van de behandeling op een hoog niveau. Omdat de Turkse regering het belang inziet van het fenomeen medisch toerisme heeft de medische industrie zich enorm kunnen ontwikkelen. Dit heeft geleid tot een groot aantal patiënten die naar Istanbul afreizen voor o.a. een haartransplantatie behandeling. Niemand kan zich meer verschuilen achter hoge kosten voor een behandeling, haartransplantatie kosten in Turkije liggen op een zeer acceptabel niveau en het overgrote gedeelte van de mensen met een haar probleem kunnen zich tegenwoordig een behandeling permitteren.

Haartransplantatie goedkoop? Niet altijd, het heeft met verschillende factoren te maken. Het aantal grafts dat verplaatst moet worden, de techniek die gebruikt word, de behandelende arts, tijdsduur en de locatie niet te vergeten. In Turkije bijvoorbeeld is een haartransplantatie goedkoop, dit heeft te maken met de veel lagere loonkosten van de arts en de assistenten van de arts. Ook voeren de artsen in Turkije veel meer behandelingen uit wat de prijs ook al erg drukt. In Nederland worden haartransplantaties vaak uitgevoerd in luxe privé klinieken waardoor de prijs al bijna automatisch hoog word gemaakt om de kosten hiervan te dekken. In Istanbul kan men haartransplantatie goedkoop uitvoeren omdat het in een “gewoon” ziekenhuis word uitgevoerd, uiteraard wel op een speciale afdeling of verdieping voor haartransplantatie, maar doordat het een afdeling betreft kunnen de kosten al goed gedrukt worden. De kwaliteit is zeker niet minder (vaak zelfs beter dan in Nederland of België) alleen het prijskaartje is compleet anders. Haartransplantatie goedkoop ? Ja! Kwaliteit minder ? Nee, zeker niet waar. Dit ondanks het feit dat de haarspecialisten veel kennis opdoen door de aantallen patiënten dat zij behandelen.

Graag geven wij u persoonlijk advies, dus indien u meer informatie wenst, of als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd contacteren via telefoon of door het contactformulier in te vullen.

haartransplantatie kosten turkije
Haartransplantatie kosten Turkije
4.9 (98.46%) 52 review[s]