Categorieën
Haartransplantatie

HAARTRANSPLANTATIE KOSTEN IN TURKIJE

Hoeveel kost een haartransplantatie?

Haartransplantatie kosten in Turkije – De uiteindelijke prijs van haartransplantatie in Turkije hangt van veel factoren af. De uiteindelijke kosten van een haartransplantatieprocedure zijn moeilijk te voorspellen. Het verschilt van plaats-tot-plaats, dokter-tot-dokter en patiënt-tot-patiënt. In de meeste gevallen hangt de procedure af van het aantal transplantaten (grafts) dat een patiënt nodig heeft. “Graft” identificeert een natuurlijke groep haren. Het is een cluster met in totaal twee tot zes haren. Sommige artsen noemen een graft een “folliculaire eenheid”. Follicular Unit Extraction (FUE) is het proces waarbij folliculaire eenheden worden verwijderd met behulp van een speciaal instrument. Follikeleenheid transplantatie (FUT) is het proces van het verwijderen van haar dat weefsels bevat. Folliculaire eenheden in deze weefsels worden volledig verwijderd. FUE Haartransplantatie in Turkije is duurder dan FUT. Dat komt omdat FUE meer tijd nodig heeft. Bij Excellent Medical Travel voeren wij uitsluitend FUE haartransplantatie uit.

De feitelijke cijfers

Zoals eerder vermeld, zijn de kosten van een haartransplantatieprocedure afhankelijk van de locatie. Binnen een land als Turkije zal de prijs waarschijnlijk van stad tot stad verschillen. Er zijn serieuze argumenten waarom premium chirurgen meer zouden moeten worden betaald. Gelukkig zijn klinieken zoals Excellent Medical Travel redelijk geprijsd. Ze zorgen ervoor dat patiënten de kosten in rekening worden gebracht en niets anders.

Haartransplantatie in Europa kunnen tussen de 5000 en 10000 Euro kosten. Het laatste cijfer is afhankelijk van de toestand van de patiënt en de ervaring van de chirurg. In de Verenigde Staten kom je klinieken tegen die een behandeling van 25000 dollar of meer bieden. Dit is de reden waarom patiënten hun budget en vereisten moeten plannen. Geavanceerde klinieken voor haartransplantatie in Turkije kunnen het behandelplan voor u aanpassen. Zij zullen ervoor zorgen dat de volledige operatie binnen uw budget past.

haartransplantatie kosten in Turkije

Ervaring van optimale resultaten

Haartransplantatie kosten in Turkije is anders maar gegarandeerd! Hoe bereiken artsen dit? Het uiteindelijke resultaat hangt af van het aantal haren van de patiënt welke verwijderd en getransplanteerd worden. Met behulp van de juiste soort donoroogsttechniek kunnen de transplantatiesnelheden worden verbeterd. Wanneer het getransplanteerde haar donkerder is (pigmentatie), groter (diameter) en dikker, wordt een algehele volheid gecreëerd. Dergelijke behandelingen zullen duurder zijn.

Kosten om de herstelfase te dekken

Haartransplantatie eindigt niet met de operatie. Patiënten ondergaan een herstelperiode van twee tot drie maanden. Tijdens de herstelfase moeten patiënten een persoonlijk onderhoudsplan en enkele medicijnen innemen. De herstelfase zal de kosten van de behandeling verhogen. Volgens Excellent Medical Travel heeft haartransplantatie gedurende de herstelfase elke maand 50 tot 100 euro nodig. Uiteraard is dit tijdelijk en de kosten zullen na 1 jaar nihil zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *