Garantie

Levenslange groei garantie

Wanneer u kiest voor een haartransplantatie bij Excellent Medical Travel, zult u absoluut tevreden zijn met het resultaat. Wij geven u vooraf aan wat het realistisch beeld van het eindresultaat zal zijn. U weet dan ook precies waar u ‘ja’ tegen zegt. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij altijd in staat gebleken om waar te maken wat wij beloven. Dat is onze garantie.

De getransplanteerde grafts zullen uw hele leven lang blijven groeien. De grafts zijn namelijk afkomstig uit de eeuwige haarkrans. De haarzakjes uit dit gebied hebben als eigenschap dat ze uw hele leven haren blijven produceren. Ook wanneer haren naar een ander gebied worden getransplanteerd, blijft deze eigenschap behouden. Dat garanderen wij.

garantie-groei-haar

Hoogst haalbare transplantatie dichtheid

Wij geven u een advies voor het hoogst haalbare resultaat dat is afgestemd op uw situatie. Volgt u dit advies op, dan kunt u rekenen op de hoogst haalbare haardichtheid die te realiseren is met een haartransplantatie.

Beste prijs-kwaliteitverhouding

Excellent Medical Travel garandeert de beste prijs-kwaliteitverhouding voor een haartransplantatie in Istanbul, Turkije.

garantie-groei-haar