FUE Haartransplantatie Vrouw

Haartransplantatie voor vrouwen

Kent u het moment dat u in de spiegel kijkt en schrikt omdat uw kruin wat kale plekjes vertoond of uw haar dunner wordt. Denkt u, na van de schrik bekomen te zijn dan ook “dat kan niet bij vrouwen” of “waarom gebeurt dat bij mij?”.

Geen vrees want u bent niet alleen. Gemiddeld 30% van alle vrouwen krijgen te maken met kale plekjes op de kruin en/of dun wordend haar. Gelukkig kan dit worden behandeld met de FUE transplantatie methode. Pijnloos, snel en met een minimale herstelperiode kunnen wij uw kale plekjes opvullen met uw eigen grafts en ook een dunner wordende kruin kan prachtig opgevuld worden zodat u als vanouds kunt pronken met uw prachtige haardos.

haartransplantatie-voor-vrouw

Oorzaken haaruitval bij vrouwen

In de meeste gevallen wordt haaruitval op de kruin of kale plekken bij vrouwen veroorzaakt door hormonale veranderingen of door erfelijke belasting. Kaalheid die hierdoor ontstaat is heel goed te behandelen met een haartransplantatie.
Wanneer er sprake is van actieve haaruitval dan is het niet wenselijk een haartransplantatie uit te voeren omdat de transplantaten dan verloren kunnen gaan.
Een bezoek aan onze dermatoloog of een online consult met één van onze specialisten kan uitsluitsel geven om samen met u te bekijken hoe de actieve haaruitval gestopt kan worden danwel de vorm van haartransplantatie die gekozen kan worden.

De FUE behandeling bij vrouwen

Een haartransplantatie bij vrouwen wordt, net als bij mannen, uitgevoerd met de FUE-methode om de kruin of kale plekken te voorzien van haarcellen. Vaak is de hoofdhuid van een vrouw wat zachter dan die bij een man. Hierdoor wordt er iets meer tijd uitgetrokken voor de behandeling dan bij mannen. Hoe veel langer is afhankelijk van het aantal grafts dat geoogst moet worden, maar alles kan binnen dezelfde behandelingsdag afgehandeld worden. De grafts bij een vrouw worden uit een kleiner donorgebied gehaald. Dit doen wij om ervoor te zorgen dat het donorgebied, dat geschoren moet worden voor de behandeling, na de behandeling niet zichtbaar wordt. U kunt dan uw haar zo dragen dat uw haar rondom het donorgebied over de geschoren plek valt.

Specifieke Service voor vrouwen

Onze ervaring met behandelingen voor vrouwen is dat er op hele andere dingen gelet moet worden dan bij mannen als u de FUE behandeling wilt ondergaan. Daarom zorgen wij ook dat er een vrouw is die u begeleidt zodat u met haar al uw wensen door kunt spreken zodat u de service krijgt die u wilt. Het proces voor een succesvolle FUE behandeling is als volgt:

1. Vooronderzoek per mail, telefonisch etc.
2. Akkoord, dan afspraak en vliegtuig boeken
3. Aankomst Istanbul en directe opvang door 1 van onze Nederlands sprekende vrouwelijke werknemers
4. Grondig live onderzoek door een gespecialiseerd plastisch chirurg en doorpraten van de mogelijkheden en
de behandeling zelf
5. FUE behandeling zelf. Tijdens 1 haartransplantatie sessie kunnen ongeveer 4000 grafts geplaatst worden,
dit komt in totaal overeen met 10.000-12.000 haren.
6. Hersteldag en controle door de behandelende chirurg

Voor Persoonlijk advies:
Graag geven wij u persoonlijk advies, dus indien u meer informatie wenst, of als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd contacteren via telefoon of door het contactformulier in te vullen.

FUE-haartransplantatie-vrouwen