FUE Haartransplantatie Man

Wordt u kaal?

Zoekt u een structurele oplossing voor dit probleem?

In dat geval hebben wij voor u een ideale oplossing in de vorm van FUE haartransplantatie. FUE staat voor Follicular Unit Extraction en is een recent ontwikkelde techniek voor het structureel oplossen mannen die kaal worden of kaal zijn.

De FUE haartransplantatie methode haalt haarzakjes uit de donor site (oogsten), meestal op het achterhoofd en boven de oren, door middel van een speciaal ontworpen micromotor en/of micro punch. Deze haarzakjes worden dan op de plekken waar u kaal bent of kaal wordt, geïmplanteerd.

FUE haartransplantatie

FUE haartransplantatie

De FUE technologie is binnen zeer korte tijd de standaard in de esthetische industrie geworden op het gebied van haartransplantatie voor zowel mannen als vrouwen. Redenen daarvoor zijn de ontwikkeling van chirurgische instrumenten voor het oogsten en implanteren, de snelheid van het oogsten en transplanteren, de certificering van behandelende chirurgen en als laatste en belangrijkste: het pijnloze van de behandeling om van kaal naar begroeid te gaan.

Vanwege de korte duur van de behandeling is het dus makkelijk om een afspraak te maken en de FUE behandeling te ondergaan.

Door deze nieuwe technologie zijn de resultaten van de FUE haartransplantatie zoveel beter geworden dan de FUT operaties dat de FUE haartransplantatie techniek al snel aan populariteit won. De belangrijkste factor die heeft geleid tot de erkenning van de FUE haartransplantatie als de standaard, is de ontwikkeling van de chirurgische instrumenten. Tegenwoordig zijn de meeste chirurgen en techniciens overgestapt van de handmatige haar oogstmethode naar de elektronisch geregelde micromotoren. Deze micromotoren maken het mogelijk om follikels snel te extraheren zonder problemen. De duur van het “oogsten”, die voorheen twee dagen duurde, is gedaald tot de aanzienlijk kortere duur van 4-5 uur. De duur in welke de totale FUE haartransplantatie operatie kan worden afgerond leidde tot een hoger niveau van comfort voor de patiënt na de operatie.

FUE heeft dus als praktisch voordeel dat het een pijnloze en snelle behandeling is. FUE en de snelheid van de behandeling, zorgt voor een snellere terugkeer naar het gewone leven. Het tweede grote voordeel is dat er niet gesneden word in de hoofdhuid, dit betekent dus ook geen incisies of hechtingen. Er blijft dus ook geen zichtbaar blijvend litteken achter op het donor gebied waar de haarzakjes worden gewonnen. Daarnaast kan met de FUE haartransplantatie ook gebruik worden gemaakt van andere donorgebieden zoals borsthaar en baardhaar.

Een voordeel bij ons is dat u maar 1 keer naar Istanbul hoeft te komen. Het vooronderzoek kan via email en telefonisch contact al worden gedaan met de juiste vragen en het versturen van foto’s. Deze efficiency zal vooral voor u makkelijk zijn, want dan heeft u meteen een idee waar u aan toe bent, voordat u afreist naar Istanbul. Vergeet niet dat wij levenslang groei garantie biedden op de getransplanteerde haren!

Het proces voor een succesvolle FUE behandeling is als volgt:

1. Vooronderzoek via contactformulier, mail, telefonisch etc.
2. Akkoord, dan afspraak en vliegticket boeken.
3. Aankomst Istanbul en directe opgevangen door 1 van onze Nederlands sprekende werknemers.
4. Grondig live onderzoek door een gespecialiseerd plastisch chirurg en doorpraten van de mogelijkheden en de behandeling zelf.
5. FUE behandeling zelf. Tijdens 1 haartransplantatie sessie kunnen ongeveer 4000 grafts geplaatst worden, dit komt in totaal overeen met 10.000-12.000 haren.
6. Hersteldag en controle door de behandelende chirurg.

Al met al bent u, in het kortste geval, 1 dag kwijt met het gehele proces en gaat u van kaal naar kammen.

FUE-haartransplantatie-man

Graag geven wij u persoonlijk advies, dus indien u meer informatie wenst, of als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd contacteren via telefoon of door het contactformulier in te vullen.