Evocapil producten

Hoe te kopen of bestellen?

U kunt alle producten die op deze pagina worden weergegeven tijdens uw bezoek aan het ons ziekenhuis aanschaffen. Als u wilt dat wij één of meer artikelen via cargo naar u sturen, bezoek dan onze webshop en maak uw keuze uit de artikelen en voordeel pakketten die wij hebben samengesteld.

Hoe betaald U?

Alle betalingen voor bestellingen via cargo kunnen via Banktransfer, Credit Card of PayPal gedaan worden.

Evocapil-capsule-skin-hair-nails

Evocapil tabletten biedt behandelingssteun voor alle vrouwen en mannen die problemen hebben met haar, huid of nagels. Bevat antioxidant actieve vitaminen en beschermende mineralen, L-cysteïne, B12 Vitamine (Cyanocobalamin), Inositol B, J Vitamine, Vitamine H, B3 Vitamine, B9 Vitamine, B5 Vitamine, Zink, Koper.

evocapil-anti-hairloss-shampoo

Met een pH (5.5) die geschikt is voor diepe reiniging van haar en hoofdhuid en voor het behoud van talg en pH-balans van je haar. Kan in alle haarsoorten worden gebruikt. bevat; Apigenine, Oleanolic Acid, Biotinly Tripeptide-1, ProVitamin B5, Vitamine E, Panthenol en Kruiden Extracten.

evocapil-anti-hairloss-spray

Actuele haargroei stimulant Evocapil. De huidspray bevat; Apigenine, Oleanolzuur, Biotine Tripeptide-1. Evocapil AGA behandelt zwakke haarfollikels en verlengt haargroei. Evocapil Skin Spray wordt typisch toegepast in de langdurige behandeling van Androgenetic Alopecia.

evocapil foam

Het shuim houdt de hoofdhuid na de haartransplantatie vochtig. Geeft verlichting na haartransplantatie van de geïrriteerde hoofdhuid. Bevat 40% Aloë Vera, 10% Depanthenol en ook vitamines. Het versnelt de genezing van het de hoofdhuid en gaat lidteken vorming tegen.