Categorieën
Haar verlies

EVOCAPIL PRODUCTEN TEGEN HAARVERLIES

Evocapil-producten zijn waargenomen in preklinische studies en ze versnellen de groei van getransplanteerde follikels na haartransplantatie, wat een effectieve methode is, waardoor haarverlies in de toekomst wordt vertraagd door de anagene fase te verlengen. Omdat ze veel natuurlijke ingrediënten bevatten, houdt het het haar gezond.

Evocapil bevat Procapil, een nieuwe doorbraakformule die het haar versterkt en haarverlies op natuurlijke wijze voorkomt. Procapil combineert vitamine-matrikine met apigenine en oleanolzuur tot 2 krachtige functies die zich richten op de belangrijkste gebieden van haaruitval. De tweede functie verhoogt de bloedstroom in de hoofdhuid, waardoor het haar goed gevoed kan worden, wat resulteert in het verdikken van dun uitgehongerd haar.

Evocapil-haar-groei-fases

Evocapil biedt 3 uitstekende producten die zowel na een haartransplantatie als voor het bestrijden van haaruitval kunnen worden gebruikt. Ze versnellen allemaal de haargroei bij zowel vrouwen als mannen. Het actieve middel is krachtig tegen haaruitval en verlengt de groei van de haarcyclus door zwakke haarzakjes te activeren met 5% Procapil-actief ingrediënt. Procapil is effectief in de folliculaire follikel en is een geweldige en veilige manier om de haardichtheid te verhogen.

EVOCAPIL INTENSIEF 60 CAPSULES Biedt ondersteuning voor de behandeling van alle vrouwen en mannen die lijden aan haaruitval, haaruitval, roosvorming, acne, eczeem, nagelbreuk, witte vlekvorming in de nagels. Het zorgt voor een gezonde verlenging van de nagels en voorkomt breuk. Het voorkomt dat het haar breekt en haaruitval.

EVOCAPIL ANTI HAARUITVAL SHAMPOO is waargenomen in preklinische onderzoeken die de groei van getransplanteerde follikels na haartransplantatie versnellen, wat een effectieve methode is, waardoor haarverlies in de toekomst wordt vertraagd door de anagene fase te verlengen.

EVOCAPIL ANTI HAIR LOSS SPRAY HEEFT het effect van het vertragen van het optreden van haarverlies in de toekomst door de groei van de anagene fase te versnellen en de groei van de getransplanteerde follikels na haartransplantatie te versnellen. Dit is een effectieve methode die is waargenomen in preklinische studies. Haarverlies wordt aan het einde van de eerste maand gecontroleerd, na 4 tot 6 maanden van normale haarapplicatie, verschijnt het zichtbare effect na 12 maanden.

Evocapil producten zijn te koop in de betere haartransplantatie klinieken in Istanbul, maar ook on-line. Voor het bestellen van Evocapil producten kunt u terecht in onze webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *