Baardtransplantatie in Turkije.

Baardtransplantatie Turkije weet dat in de meeste culturen de baard geassocieerd wordt met mannelijkheid. Het wordt ook beschouwd als een aanvulling voor de esthetische uitstraling van het gezicht van een man. Het geef hem de mannelijke uitstraling die hij wenst. Alle deze redenen leiden mannen die problemen hebben met het niet voldoende groeien van een baard en/of snor haren tot het ondergaan van een baartransplantatie. Ook de aanwezigheid van kale plekken of het bewerkstelligen van een hogere dichtheid van de baard kan een reden zijn. Tegenwoordig is de baard en de snor transplantatie de uiteindelijke oplossing voor die mensen. Dankzij de moderne technologie en de beschikbaarheid van specialisten en deskundigen op dit gebied zijn er oplossingen mogelijk.

baardtransplantatie

Een baardtransplantatie Turkije is het alternatief voor dure klinieken in nederland en Belgie. Bij Excellent Medical Travel in Istanbul, Turkije, maken we kennis met uw wens wat betreft de vorm van de baard die u wilt (in termen van dichtheid, natuurlijkheid en de vorm van de baard). Dit alles met behulp van ons professionele medisch team en gebruik makend van de nieuwste technologie op het gebied van baardtransplantatie. Een baardtransplantatie Turkije heeft de kennis in huis om uw baard te vormen zoals u dat wilt!

U kunt contact met ons opnemen voor medisch advies voordat u een beslissing neemt over de procedure. Er zijn enkele gevallen die kunnen worden behandeld zonder baardtransplantatie. Bij Excellent Medical Travel in Istanbul, Turkije bieden wij u tips en advies met als doel om u te helpen.

Hoeveel grafts moeten worden getransplanteerd in de vorm van de baard die ik wil? 

Er is feitelijk geen vast aantal transplantaten vereist, omdat het aantal afhankelijk is van uw persoonlijke omstandigheid:

  • Als het baardgebied vrij is van haar, is het noodzakelijk om minimaal 1500-2000 grafts te transplanteren.
  • Als intensivering van het haar in het gebied vereist is, is het noodzakelijk 1000-1500 grafts te transplanteren.
  • Indien het erop is gericht om de lege plekken op de baard te vullen, is het noodzakelijk om 1000-2000 transplantaten te planten.

Hoe lang duurt een baard- en snortransplantatie bij Excellent Medical Travel in Istanbul, Turkije? 

Afhankelijk van het aantal grafts, de aard van de gezichtshuid (deze is flexibeler dan de hoofdhuid), worden de grafts over het algemeen langzaam “geplant” om voor maximale controle en natuurlijke weergave van de follikels te zorgen. Het duurt ongeveer 5-6 uur om de transplantatie te voltooien, afhankelijk van het gebied waarop en de dichtheid van de baard die u zoekt. Baardtransplantatie Turkije zorgt voor maximale dekking van de baard.

Wat zijn de stappen en stadia voor een baardtransplantatie Turkije? 

De procedure lijkt veel op de manier waarop het haar in de hoofdhuid wordt geïmplanteerd. In het begin zullen we de lijnen van de baard tekenen om te bepalen welke vorm het beste bij uw gezicht past. Hierna begint het medische team met de anesthesia om de follikels uit het donorgebied achter en aan de zijkanten van het hoofd te extraheren. Bij deze stap komt de ervaring van de specialisten aan bod om te kiezen welke haren het beste overeenkomen met uw gezichtshaar. Hierna worden de zogenaamde “slits” gemaakt waar de follikels in getransplanteerd worden. Precies hetzelfde proces als bij de haartransplantaties in de hoofdhuid. Daarna worden de haarzakjes opnieuw geïmplanteerd in het ontvangende gebied, rekening houdend met de haargroeihoek.

Wat zijn de verwachte resultaten voor baard- en snortransplantatie bij Excellent Medical Travel in Istanbul, Turkije? 

Excellent Medical travel in Istanbul, het toonaangevende medisch professionele team van Turkije, geeft u de meest realistische en natuurlijke resultaten die u in uw leven zult krijgen. Ons professionele team herstelt uw natuurlijke uiterlijk door de natuurlijke richting van de haargroei te volgen. U zult geen onderscheid kunnen maken tussen het natuurlijke haar en het getransplanteerde haar.

Zal de haargroei van de baard hetzelfde zijn als in de hoofdhuid? 

Als u zich zorgen maakt over de vraag of het nieuwe haar dat word getransplanteerd in de baard precies hetzelfde zal groeien als het haar van de hoofdhuid kunnen we u vertellen dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Het getransplanteerde haar in de baard zal groeien zoals elk haar dat in dezelfde kwaliteit en eigenschappen groeit. Dit wordt beloofd door de medische staf van Excellent Medical Travel in Istanbul, Turkije.

Wat zijn de stadia van haargroei na baard- en snortransplantatie bij Excellent Medical Travel in Istanbul, Turkije? 

  • Na de eerste 10 dagen: u zult merken dat het haar valt, wat normaal is.
  • Na 2 tot 3 maanden: het begin van de haargroei op het implantatiegebied.
  • Ongeveer 4 tot 5 maanden na de behandeling ziet merkbare resultaten.
  • Na 7-8 maanden: u behaalt de eindresultaten voor de baardtransplantatie.
kale plekken in baard

Wanneer kan ik mijn baard scheren na de operatie? 

Haarimplantaten mogen de eerste 3 maanden na de procedure niet worden geschoren! Opgemerkt moet worden dat haaruitval in de eerste twee weken na de operatie normal is, u hoeft zich geen zorgen hierover te maken. Dit is het zogenaamde schock-effect, het is normaal dat dit gebeurd en het zal weer beginnen te groeien in de derde of vierde maand na de operatie. U kunt een schaar gebruiken om de baard te knippen, twee weken na de operatie. U kunt uw baard na de vijfde maand met een electrisch sheerapparaat scheren.

Wat zijn de aanbevolen tips voor de patiënt na de baardtransplantatie Turkije? 

Het wordt aanbevolen om de eerste twee dagen na de operatie “zachte” maaltijden te eten voor het kaakgebied. Dus maaltijden waar u niet of nauwelijks voor hoeft te kauwen. Denk hierbij aan sappen, vloeistoffen en soepen. Dit om de stabiliteit van het getransplanteerde gebied niet in gevaar te brengen.

Hoeveel kost de baard- en snortransplantatie bij Excellent Medical Travel? 

Wij hanteren verschillende opties voor deze procedure, Behandelings prijs, All-in prijs en VIP prijs. De kosten van een pakket beginnen bij €2250 en voor een VIP behandeling ligt de prijs op €2800. Kijk bij onze prijzen voor een uitgebreide uitleg. Baardtransplantatie prijzen in Europa liggen over het algemeen vele malen hoger!

Wat zijn de bijwerkingen van de baardtransplantatie? 

Aangezien de patiënt een chirurgische ingreep ondergaat, moet u na de baardtransplantatie rekening houden met wat roodheid en zwelling in het aangezicht (gewoonlijk duurd dit ongeveer 5 dagen). De patiënt kan deze symptomen met zorg en geduld overwinnen. Wij zullen u informeren hoe u het beste voor uw baard kunt zorgen.

baardtransplantatie Turkije

Hoe lang duurt mijn verblijf in Istanbul? 

Een standard verblijf voor een baardtransplantatie Turkije is 3 dagen (2 nachten). U kunt er uiteraard voor kiezen om wat langer te blijven, maar voor de behandeling en de nazorg ter plaatse is 3 dagen voldoende. Ook is het mogelijk om een reisgenoot mee te nemen voor support. Geef dit van te voren aan zodat we uw hotelkamer kunnen omzetten van single naar een 2 persoonskamer.