Biocompatible Kunsthaar Biofibre

Biofibre

Implantatie van Biofibre ® – Biocompatibele kunsthaar, mits correct uitgevoerd op een geschikte patiënt door een ervaren getrainde arts, is een veilige, eenvoudige, dermatologische chirurgische ingreep die een maximale voldoening van de patiënt garandeert. Implantatie van Biofibre ® – Biocompatibele kunsthaar, mits correct uitgevoerd op een geschikte patiënt door een ervaren getrainde arts, is een veilige, eenvoudige, dermatologische chirurgische ingreep die een maximale voldoening van de patiënt garandeert.

biofibre-kunsthaar

Onzichtbaar?

Niemand kan zien of zeggen of het geïmplanteerde haar synthetisch of uw eigen haar is. We maken gebruik van alle kleuren, haartypes, krullend, golvend, steil, kort of lang. Definitieve resultaten worden meestal in slechts één dag bereikt.
Onmiddellijke en natuurlijk esthetisch resultaat, hoge haardichtheid. Een eenvoudige, snelle, omkeerbare, pijnloze poliklinische procedure waarna de patiënt een actieve, sportieve levensstijl kan leiden. Het kan worden uitgevoerd of gestopt wanneer gewenst. Het implantaat kan alleen of in combinatie met andere medische of chirurgische behandelingen worden uitgevoerd. Biofibre Hair Implant is een anti aging procedure aanbevolen voor zowel mannelijke als vrouwelijke kaalheid (alopecia). De esthetische oplossing voor op elke leeftijd en stadium van kaalheid.  De behandeling kan gecombineerd worden met andere esthetische haartransplantatie technieken zoals FUE om het eindresultaat te versterken.
Biofibre Hair Implant wordt alleen uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde artsen in gerenommeerde klinieken. Gespecialiseerd in dermatologische chirurgie, cosmetische chirurgie en esthetische geneeskunde om de optimale resultaten te waarborgen.

Preklinische, klinische en histologische studies bevestigen dat Biofibre ® haar een veilige en effectieve medische ingreep is tegen kaalheid (alopecia).

Gebaseerd op de volgende feiten:

• Biofibre haar is gemaakt met materialen goedgekeurd door CE, FDA, enz. Voor medisch gebruik.

• Biofibre haar is biocompatibel en wordt goed verdragen door het huidweefsel die hen verwelkomt.

• Het haar is gemaakt van inerte materialen die niet schadelijk zijn voor het menselijk lichaam. Het vormt een keratine plug welke een obstakel vormt voor het binnendringen van bacteriën in het pseudo-infundibulum.

• Biofibre haar is bestand tegen buiging en trekspanning (meer dan 300 gr.). Het breekt niet en geeft een langdurig esthetisch effect. Indien nodig kunnen de vezels ook makkelijk worden verwijderd.

• Biofibre haar heeft een speciale omkeerbare knoop, die een uitstekende sterkte van het implantaat verzekert. Indien nodig, maakt een volledige verwijdering mogelijk zonder het achterlaten van littekens.

• Het haar is zacht, flexibel, fijn en sterk, alle functies die een snelle genezing bevordert en biedt een langdurig esthetisch resultaat.

• Biofibre haar is niet op te sporen tussen natuurlijk haar, het is verkrijgbaar in varianten van 21 verschillende kleuren, in verschillende lengtes 15-45 cm, met 3 verschillende stijlen (recht, golvend, krullend).

• Net als natuurlijk haar, moet Biofibre haar worden behandeld met geschikte haarproducten.

biofibre-kunsthaar-voorbeelden

Anti aging behandeling

Biofibre Hair implantaat is een anti verouderingsprocedure tegen kaalheid (alopecia). De oplossingen die uitsluitend door bevoegd getrainde artsen mag worden uitgevoerd voor het beste en blijvende esthetisch resultaat. Ook om het psychologisch voordeel voor de patiënt te garanderen. Nadelen;

• Een aantal kleine re-implantaten moeten worden uitgevoerd om het esthetische resultaat te behouden.

• Een geschikte hygiëne van de hoofdhuid en het respecteren van de nazorg zijn nodig.

• Het wordt afgeraden voor gevoelige patiënten die lijden aan de hoofdhuid ziekten.

Graag geven wij u persoonlijk advies, dus indien u meer informatie wenst, of als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd contacteren via telefoon of door het contactformulier in te vullen.