Baardtransplantatie in Turkije

Baard Transplantatie

Het hebben van een volle baard wordt door vele mensen gezien als een teken van mannelijkheid. Of dat nu een korte of een lange baard is, stoppels of in een andere vorm maakt niet uit. Als deze baard onbegroeide plekken vertoond kan dat hinderlijk zijn. Met een baardtransplantatie kunnen deze plekken worden opgevuld via de FUE methode.
Baardtransplantatie komt veel voor, vooral bij patiënten uit het Midden-Oosten waar de volle baard een andere betekenis heeft voor mensen.
volle-baard-baardtransplantatie

Een toenemend bewustzijn over de mogelijkheid van baardtransplantatie, de ontwikkeling van nieuwe transplantatie methoden zoals FUE baardtransplantatie, de pijnloze en snelle behandeling en de natuurlijk ogende resultaten vormen de belangrijkste redenen van deze situatie.

Wij zijn zeer ervaren in het begeleiden en behandelen van mannen die kampen met problemen van de baard. Wij hebben al ettelijke mensen geholpen aan een vollere baard via baardtransplantaties. Deze mensen hebben een zeer positief gevoel overgehouden aan een bezoek, georganiseerd door ons. Mocht u dit op prijs stellen dan kunnen wij u in contact brengen met mensen die een baardtransplantatie hebben ondergaan.

Oorzaken van het verlies van de baard of kale plekken

De meeste redenen voor het gebrek aan baardhaar zijn genetisch bepaald. Het kan ook zijn dat er een huidziekte is geweest die dergelijke haarcellen (follikels) hebben aangetast. Een andere mogelijkheid is dat er littekenweefsel is, daar waar eigenlijk baardhaar moet groeien.  Daarnaast kan laser ontharing, chirurgische ingrepen, brandwonden of ongelukken leiden tot baard verlies. Een baard kan ook verloren gaan als gevolg van bepaalde auto-immuunziekten en de lage niveaus van testosteron. Via een eerste onderzoek via mail, inclusief foto’s van het probleemgebied, kan al snel worden vastgesteld wat er aan gedaan kan worden. De medische consults gebeuren bij ons altijd door medische specialisten en/of chirurgen.
Naast de mannen die helemaal geen baard hebben betaat er ook nog een grote groep mannen die vlekken van niet- behaarde delen van de baard hebben, we noemen dit ook wel een verstrooide baard. Ook voor deze mannen is een (gedeeltelijke) baard transplantatie operatie een prima alternatief. Voor mannen die littekens op hun gezicht hebben als gevolg van puistjes , brandwonden of insnijdingen is de toepassing van een baard transplantatie een oplossing om deze littekens uit het zicht te verbergen.

Wilt u meer weten?

Graag geven wij u persoonlijk advies, dus indien u meer informatie wenst, of als u vragen of opmerkingen heeft kunt u ons altijd contacteren via telefoon of door het contactformulier in te vullen.
mooie-baard-baardtransplantatie