FUE Haarimplantatie Prijzen

FUE kosten zijn nog steeds veel te hoog. De kosten voor een FUE haartransplantatie kunnen in Nederland behoorlijk oplopen. Het lijkt wel of elke kliniek een andere methode hanteert voor het berekenen van FUE kosten. Het is niet makkelijk om een keuze te maken met zoveel verschillende FUE kosten tabellen. U kunt een behoorlijk bedrag besparen en uw FUE behandelingen uitvoeren in een land als Turkije. De kosten voor een FUE behandeling worden normaal gesproken berekent via het aantal “grafts” dat verplaatst word op uw hoofd.

FUE Kosten in Turkije

FUE kosten in Istanbul zijn een stuk lager en de kwaliteit is in veel gevallen beter dan in Nederland. De FUE behandelingen worden in principe altijd uitgevoerd in een ziekenhuis of een prive kliniek. Zorg dat U altijd de zorg instelling “Googled” zodat u weet of dat het een goed en veilig ziekenhuis is waar u de behandeling ondergaat. Wij van Excellent Medical Travel garanderen dat u behandeld word door een gekwalificeerde chirurg en in een geaccrediteerd ziekenhuis. Op alle FUE haartransplanaties geven wij levenslang garantie.

FUE kosten istanbul turkije

FUE kosten Nederland en Belgie

Haarimplantatie prijzen zijn nog steeds aan de hoge kant in Nederland en Belgie. Gelukkig zijn er landen zoals Turkije waar door de hoge concurrentie en de lage arbeidskosten de haarimplantatie prijzen de afgelopen jaren enorm zijn gedaald. In Istanbul, waar vele honderden haartransplantaties per dag worden uitgevoerd, zijn de prijzen zeer gunstig en voor Europese begrippen zelfs zeer laag te noemen. Zoals gezegd zijn de haarimplantatie prijzen enorm gedaald, maar de kwaliteit van de behandelingen over het algemeen niet. Sterker nog, doordat er zoveel behandelingen worden uitgevoerd is de kennis en ervaring toegenomen waardoor er een hoog niveau haartransplantaties word uitgevoerd, wat weer leidt tot een hogere toestroom van patienten.

Istanbul

Istanbul is een “health tourism hub” geworden en door mond tot mond reclame zal dit alleen maar toe gaan nemen. Door behandelingen aan te bieden tegen lage haarimplantatie prijzen is Istanbul de hoofdstad geworden van Europa en het Midden Oosten.